Novogodišnje odluke - that shit again

U trenutku kada ovo pišem je 1. 1. 2018.
I zvanično počinjemo sa novim šitovima, ludilom, haosom i neumerenom socijalnom retardiranošću. To je sve što mi treba ove godine. 
Naravno, moram da vam čestitam Novu godinu i sve Božićne praznike, jer nema smisla da to ne uradim, a i ono, trudimo se da budemo pristojni. Je l' da? Da. Želim vam da u novoj godini budete još neuredniji, haotičniji i luđi. I da imate svu sreću ovog sveta. Mada i da je nemate, život nam daje onoliko koliko možemo da izdržimo. Zato u ovaj novi šit ulazimo još jači i ratoborniji. Molim lepo.


A da, tema posta. Još ću da krenem da zaboravljam to od ovolikih uvoda. 
Dakle, ja sam ove godine odlučila da mnogo više izazivam sebe i teram se na nove stvari. Hajde da svi izađemo iz svoje zone komfora i probamo što više novih stvari kojima nas život gađa. A ako nas ne gađa, gađaćemo sami sebe. Jer je zabavno. 



Pisanje levom rukom 

Prvi izazov. 
Radim na tome. Ja sam ceo, celcijati svoj život dešnjak, kao i većina populacije uostalom, i nikada mi nije ni palo na pamet da malo promenim stranu. S vremena na vreme menjam rukopis, kada mi ovaj dosadi, menjam to kako pišem određena slova i tako dalje, ali sudeći da je sve to promenjeno skoro, a meni je dosadno, počinjem sa ovim projektom. 
Da, pisanje levom rukom je totalno projekat


Pisanje dnevnika svakog dana

Ahh, ovo je jedan klasik. U ovom postu imate detaljno o ovoj mojoj odluci, pa da ne dužim dalje, ali da. NadamNadamNadaaaam se da ću da istrajem u ovom. Da li sam dovoljno lenja da batalim posle nedelju dana? 
...
Ma jooook (samo se ti ubeđuj)


Slušanje jednog albuma mesečno

Spisak je u toku. Imam ideje za prvih nekoliko meseci. Ove godine hoću taj neki deep-teen-tumblr vajb u životu, jer ono, niko nije tinejdžer zauvek. Zato hajde da iskoristimo ove tinejdžerske godine.


Tako da idem na neke umetnike koji su mi u tom fazonu. Kao što su Halsey, Twenty-one pilots, Shawn Mendes, Lana Del Rey, Ed Sheeran, Melanie Martinez i tako dalje. Obaveštavaću vas na koji je album kada red, naravno. Osuđeni ste, šta da vam kažem.


Jednom u životu i ja da vidim kako je to imati kasvetan insta feed

Ajde i to da probamo. Nekako, ništa mi se nije dopadalo kada u pitanje dođu insta feedovi, ali sada sam opsednuta deep-teen-tumblr-blurry-InTheDark slikama.
Uglavnom, inspirisana sam insta profilom @adolescencia.en.frasess


I neka bude da je to to od većih odluka, Imamo tu i razne sitnice, KOJE NISU da budem fit i zategnuta 24/7, da popravim sve ocene, uvek budem srećna i ljubazna...ma gde je zabava u tome?!
Ako ćemo tako, moja odluka je da se ove godine pošteno zabavim.


Dakle, želim vam da i vi u ovu 2018. uđete ovako inspirisani i odlučni, a da izađete još jači i neverovatniji. Pišite mi vaše odluke. Možda mi date još neku novu ideju. Uvek sam otvorena za to, hvala Bogu.

Do sledećeg puta! 
N.

Коментари

  1. Eh draga držim ti fige da uspiješ realizovati ove stvake. Želim ti puno sreće u ovoj 2018. godini ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Sigurna sam da ćeš uspeti da ostvarip sve ciljeve, i mnogo mi se dopada to što na neki način testiraš sebe postavljajući ovakve izazove. Sve naj i puno sreće u predstojećoj godini! (: ♥

    Haul for 2018.

    ОдговориИзбриши
  3. Hahaha, želim ti da ostvariš sve svoje lude želje :D U pravu si, bolje je da želimo nešto neuobičajeno, jer ono obično je dosadilo. Iskrena da budem, ove godine nemam neke novogodišnje odluke. Možda mi sinu kasnije, tipa u martu ili junu, ali ne volim da budem vezana konkretno za 1. januar kao početak godine :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah mnogo ti hvalaa <3 Meni je nekako zanimljivo da imam taj neki datum bas kao pocetak :))

      Избриши
  4. Zanimljive želje, nisu one tipične kao što viđam kod drugih blogerica xd. Vjerujem da ćeš u svemu ustrajati, ali ovo za dnevnik ti želim svu sreći. Ja nekako svake godine kažem od danas pišem svaki dan dnevnik, ali iskreno, od toga ne bude ništa

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja inace volim da pisem dnevnike ali sam 2017. bas zabusavala. Inace hvala tii <333

      Избриши
  5. Ajoj jako interesantne stvari, bas su mi simpaticne. Nadam se da ces se pridrzavati svih odluka i da ces ih ispuniti. Srecna nova godina draga Nina!

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs
    visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  6. Eee ovo se čekalo 👏 (ovo je aplauz emoudži, btw). Interesantno, nakon ovo posta sam i ja odlučila da promenim neke stvari u '18. Tj. prva stvar je feed, ali njega pokušavam da napravim od leta i sve što sam uspela je nešto plavkasto, što je tokom leta bilo okej, al' 'de ću zimi plavo. I onda sam krenula belo. A nit nešto volim plavu, nit' Bože daj, nego mi je onako spontano došao jer sam se slikala na moru, i onda je feed sam po sebi bio plav. I pokušavala sam da nastavim. Pokušala (!). :/ I nije loše, ne štrče mi slike, ali nije to ono što ja želim. I onda sma mislila da menjam boje feeda po periodima. Onako, leti plavo i belo, zimi nešto tako belkasto, snežno itd. A u proleće i jesen ću da pokušam ono o čemu pričaš. Možda. A od ovih tipičnih odluka, moram da učim za faking završni. *krajing emoudži*
    I tako, da ne dužim mnogo, inspirisala si me da pišem ovo (a i sama znaš da sam do malopre bila u fazonu "Nit' umem da smislim, nit' da ispunim"). Srećno ti bilo 💖❤️

    The girl named Ana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahah pa nadam se da cemo i ti i ja da imamo kasvetne instagrame ove godine. I ne mogu da verujem da sam te stvarno inspirisala da ipak doneses neku odluku hahahah

      Избриши
  7. Sjajan post, draga moja Nina. Imam ja puno novogodišnjih ciljeva i odluka, i kad bih počela ovde da ih pišem, komentar bi bio duži od tvog posta, hahah. Sve u svemu, i ja bih želela da naučim da pišem levom rukom. Jednom pi je to pošlo za ruku, kada mi je desna ruka naprsla (nije mi ruka naprsla, već kost, haha) i krenulo mi je, ali kada mi se ruka oporavila nastavila sam pisati desnom rukom i sve što sam tada uradila je palo u vodu jer sada ne umem ni olovku držati levom rukom, haha.

    New post is here:
    http://adda-s-life.blogspot.com/2018/01/on-coffee-with-adda-nova-godina.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahahah iskreno, meni treba tako neko lomljenje ruke, da mi pomaze da odrzim taj cilj. Znam, retardirana sam. Pa, nadam se da ces uspeti u sviiim svojim odlukama <33

      Избриши
  8. Odličan post, obožavam način na koji pišeš! Odluke su jako kreativne i zanimljive, i nadam se da ćeš uspeti da ostvariš bar neku. Želim ti sve najlepše, najbolje i srećnu Novu Godinu!
    Inače, što se muzike tiče, s obzirom da vidim da voliš Lanu, Halsey i slične, možda će ti se dopasti i Lorde. Njen prvi album "Pure Heroine" je jako kvalitetan, pravi tinejdžerski, baš je onako cool, tumblr, a pomalo i dark i deep. Ukoliko se odlučiš da ga preslušaš, javi utiske, baš me zanima da li će ti se dopasti. Veliki pozdrav!


    http://jednostavnoana.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeeej, hvala na preporuciii <3 Definitivno ga ubacujem u neki mesec hahah. Hvala mnogooo na komentaru <33

      Избриши
  9. Ako će itko raditi spisak novogodišnjih odluka, ovako bi trebao izgledati, a ne svake godine isto hahah
    Držim ti fige da uspiješ sve što si zacrtala :D
    I za glazbu imam nekoliko prijedloga, pogledaj kanale GalaxyMusic i MrSuicideSheep, oni imaju dosta tih teen-dark-tumblr pjesama i glazbe za koju mislim da bi ti se mogla svidjeti, ako ti se sviđaju Halsey,Melanie,TOP..onda mislim da bi ti se svidjeli i Fall Out Boy,Panic At The Disco,blackbear,EDEN...mogla bih do sutra nabrajati, ali definitivno ih poslušaj ahhaah
    I da, sretna nova godina!! <33

    tipicnateenaagerka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. HVALA na predlozimaaa hahhahhah. Moram da napravim spisak svih albuma definitivno. Mnogo ti hvala na kometaru i SRECNA NOVAA <33

      Избриши
  10. Odličan post,sve ove stvari su simpatične.Drugi kad pišu novogodišnje odluke uglavnom je da budu bolje ocjene,da budu sretniji,bolji itd.Ovo kod tebe mi je super,posebno pisanje sa lijevom rukom hah!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  11. Ove odluke su sve samo ne that shit again hahah :D Ajde da netko nema one bisere za novu da će smršaviti, početi vježbati (malo sutra)... Konačno neki razumljivi i ostvarivi ciljevi! I da, sretna ti Nova!

    Pregled 12. Mjeseca + novi fotoaparat: moonstears

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma ja sve ako ne pocnem da vezbamm 😂😂 Hvala ti mnogoo i srecna i tebii ❤ ❤

      Избриши
  12. Odluke ti se uklapaju sa naslovom hahahah.
    Jako dobar post.Takodje nameravam da pocnem da pisem i levom rukom xd
    Novi post ---> https://anastasijakostic.blogspot.com/2018/01/kissmarrykill-challange.html

    ОдговориИзбриши
  13. Prezanimljiv post,draga. ❤
    Ukoliko želiš pogledaj moj blog. Nova sam pa bi mi neiznerno značilo 💋

    ОдговориИзбриши
  14. Super post draga.
    Pratim te, nadam se da ces uzvratiti. :)
    http://littledreamer30.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  15. Mnogo mi se dopadaju tvoje odluke jer su veoma zanimljive. Možda ih dodam na svoj spisak (koji tek treba da napravim). :)

    Winter Double Spell GIVEAWAY | Instagram

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

15 Days Writing Challenge - Day 13 - The Earth without 'art' is just 'eh'